Wednesday, July 1, 2009

Lonely..i`m so lonely

Arini dah masuk ari ke 4 kena tinggal dekat hubby...dia tinggal bukan sebab apa pun ..pi sampling kat luat kemaman nu untuk seminggu je..tapi boring lerr duk umah sorg2..kalau hubby ada leh gak gurau-gurau n kacau time dio baca paper..hehheheh tak g2 yang....mlm je tak tau nak buat apa..nak kuar umah takut koz area kawasan rumah masih lagi gelap gelita..maklum la belum ada penghuni lagi kawasan tu org lain punya umah dlm pembinaan lagi...lagiplak umah kampung depan tu puak2 indon yg sewa..lagi la menabahkan takut aku je nak kuar...dah dekat 3 mlm dah diet tak mkn mlm..nak masak serba salah..minum n mkn apa ada dlm fridge jer..oklah smbg lagi lain kali..byeee

1 comment:

  1. ciannyer dia kena tinggal..huhuhu...
    sabo..sabo...

    ReplyDelete